logotip la caricatureria.com
Castellano

l'Artista

El meu nom és Carles Martí, vaig néixer a Barcelona. En l'actualitat visc amb la meva parella i la nostra filla a Maians, un petit poble del Bages.

Des de sempre m'ha agradat molt dibuixar, recordo que de petit m'ho passava d'allò més bé dibuixant els personatges de les sèries d'animació de la tele i els dels còmics. De jovenet, mentre estudiava batxillerat vaig anar a classes de dibuix de còmic a l'escola Joso. Més endavant vaig formar-me en disseny gràfic a l'escola de disseny Llotja de Barcelona.

Professionalment m'he dedicat a la il·lustració infantil i al disseny gràfic.

Si t'interessa pots visitar la meva web dedicada a la il·lustració per conèixer més de la meva obra: www.carlesmarti.com

La Caricatureria neix l'any 2013, motivat per aprendre a dibuixar caricatures, començo dibuixant les primeres caricatures per a persones del meu entorn i animat per la bona acceptació publico la pàgina web per donar-les a conèixer. En aquests anys he anat perfeccionant les meves caricatures. La millor satisfacció la rebo quan persones que regalen les meves caricatures m'escriuen un email per dir-me que el regal de la caricatura ha estat tot un encert.

M'encanta dibuixar caricatures, cada cara a caricaturitzar és un nou repte. N'hi han de més fàcils i de més difícils però totes són igual d'interessants. Diuen que la cara és el reflex de l'ànima.

Vols encarregar-me una caricatura, fer-me una proposta o tens una pregunta? Escriu-me a: info@lacaricatureria.com Serà un plaer respondre.

Carles Martí al seu estudi
anar a la pàgina de facebook anar a la pàgina de instagram anar a la pàgina de pinterest anar a la pàgina de linkedin contactar

© 2023 Carles Martí. Totes les imatges estan protegides per el copyright de l'autor.