la caricatureria.com

En quants dies rebré la caricatura?

Normalment rebràs la teva caricatura en un plaç aproximat de 3 a 15 dies a comptar des de la confirmació del pagament, encara que si et corre pressa per una data en concret pots indicar-ho a la comanda.

Com han de ser les fotos de la persona a caricaturitzar?

Tria tres o quatre fotos recents en les que es vegi bé la cara, si pots enviar també alguna de cos sencer millor, procura triar fotos amb el pentinat i forma de vestir més habitual.

Les fotos han de ser preferiblement en format jpg o comprimides en un arxiu zip.

També pots facilitar la pàgina de Facebook o de qualsevol altre xarxa social on hi ha penjades fotos de la persona a caricaturitzar.

Com puc fer el pagament?

El pagament es realitza mitjançant el sistema de pagament segur PayPal. Pots pagar amb targeta, transferència bancària o el teu compte PayPal.

Si es tracta d'una caricatura de parella o de grup cal enviar una foto de tots junts?

No fa falta que surtin totes les persones a la mateixa foto, pots enviar fotos on surti cada persona per separat.

Com puc descriure a la persona a caricaturitzar?

Digues quines són les seves principals aficions, el que més li agrada fer, si hi ha res en el que destaqui molt, si hi ha cap característica de la seva personalitat que vulguis destacar. Per exemple: li encanta jugar a tennis, no deixa estar mai el seu iphone, és un fanàtic del Senyor dels Anells.

Si no m'agrada la caricatura em tornen els diners?

Al ser un treball artístic pot agradar o no la caricatura però cal assumir que darrere hi ha unes hores de treball per dibuixar-la. En aquesta web pots veure exemples de caricatures i fer-te una idea de en quin estil i nivell de qualitat es farà la teva. No es tornen els diners de les caricatures.

Com demanar un pressupost?

Envia un email a info@lacaricatureria.com detallant allò que vols i en breu rebràs el teu pressupost.

Qui és el propietari dels drets d'autor?

L'autor, Carles Martí, és el propietari dels drets d'autor. Estàs comprant una obra gràfica original, no el dret de reproduir-la per a fins comercials. Si vols utilitzar la caricatura comercialment cal acordar per endavant un preu addicional. Pots imprimir la caricatura les vegades que vulguis o publicar-la a les xarxes socials com Facebook. L'autor es reserva el dret d'utilitzar les caricatures per finalitats promocionals i de publicitat d'aquest lloc web o com artista.

Puc demanar un tipus de caricatura, variació o aplicació que no aparegui en aquesta web?

La Caricatureria.com està oberta a totes les propostes, envia un email explicant allò que vols i en breu rebràs una resposta.

Com puc contactar?

Envia un email a info@lacaricatureria.com en breu rebràs resposta.

Castellano
facebook
pinterest
contactar